Kuntoutus Joroisissa ja lähialueilla – Kattavat palvelut lähelläsi

Ota yhteyttä!

Joroisten Fysioterapia Oy tarjoaa kattavaa kuntoutusta Joroisissa ja lähialueilla kaikenikäisille asiakkaille. Saat meiltä mm. neurologista fysioterapiaa sekä veteraani- ja lottakuntoutus.  Voit tulla kuntoutusta varten vastaanotollemme Joroisiin, mutta teemme myös kotikäyntejä esimerkiksi palvelutaloihin ja hoitokoteihin. 


Palveluillamme on Kelan hyväksymä korvattavuus. Vastaanotamme sekä Joroisten terveyskeskuksen että vakuutusyhtiöiden myöntämiä maksusitoumuksia.  Olemme mukana Omakanta-palvelussa. 


Mikäli kiinnostuit palveluistamme, saat meihin yhteyden parhaiten puhelimitse. Voit myös laittaa meille viestiä sähköpostitse tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen


                                                                                          MEILLE KÄY MYÖS Smartum,  e-Passi maksuvälineenä ja eazybreak

Kuntoutuspalvelumme

Joroisten Fysioterapia Oy tarjoaa laadukkaat ja yksilöllisesti suunnitellut kuntoutuspalvelut kaikille asiakkaille. Kuntoutukseemme voi hakeutua AVH-kuntoutujat, MS- ja Parkinson-kuntoutujat sekä selkäydinvammasta ja lihassairaudesta kuntoutuvat. Jokaiselle kuntoutujalle laadimme yksilöllisen kuntoutussuunnitelman käyttäen kullekin soveltuvia mittareita heidän toimintakykynsä arviointiin.

Meillä kuntoutusta toteuttavat fysioterapeutit:

  • Marja Harinen Fysioterapeutti/yrityksen toimitusjohtaja . Työkokemusta 36-vuotta, josta yrittäjänä 34-vuotta. Neurologinen fysioterapia, tuki-ja liikuntaelin fysioterapia, akupunktio, kinesioteippaus

  • Eija Halonen Fysioterapeutti. Työkokemusta 24-vuotta. Neurologinen fysioterapia, tuki-ja liikuntaelin fysioterapia, akupunktio, kinesioteippaus

  • Salla Huovinen. Fysioterapeutti. Työkokemusta 20-vuotta. Neurologinen fysioterapia, tuki-ja liikuntaelin fysioterapia, akupunktio.

Olemme kaikki alalla pitkään työskennelleitä fysioterapeutteja. Meidän koulutustaustaamme sisältyy mm. neurologisen kuntoutuksen erikoiskoulutus, tuki- ja liikuntaelinsairauksia koskeva koulutus ja akupunktuurikoulutus.

Kenelle kuntoutuspalvelumme soveltuvat?

Tarjoamme kuntoutuspalveluita kaikenikäisille asiakkaille. Tutkimusten mukaan suurimmalla osalla suomalaisista on jossain vaiheessa elämäänsä tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Näihin ongelmiin auttaa oikein ajoitettu ja mitoitettu fysioterapia ja kuntouttaminen. 


Vaikka suurin osa asiakkaistamme on työikäisiä, meiltä saavat kaikki yksilöllistä ja laadukasta palvelua, elämäntilanteesta riippumatta. Vanhimmat asiakkaistamme ovat entisiä lottia ja veteraaneja, joille tarjoamme toimintakykyä parantavaa ja ylläpitävää kuntoutusta sekä palveluita muuan muassa leikkauksista kuntoutumiseen. Nuorimmat asiakkaistamme taas ovat kouluikäisiä, joille kuntoutuspalvelut sopivat hyvin esimerkiksi urheiluvammoista toipumiseen.

Tutustu tarjontaamme

Asiakaslähtöinen palvelu

Joroisten Fysioterapia Oy:ssa uudistamme ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti. Päivittämällä tietojamme ja taitojamme pystymme varmistamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen kuntoutuksen.